volle maan meditatie I maandag 20 september

Terug van weggeweest: volle maan meditatie. Op maandag 20 september om 20:30u komen we weer samen voor een volle maan meditatie.

De maan heeft veel invloed op hoe wij ons voelen, zeker als je van nature gevoelig bent en snel energieën oppikt. Dat kan soms lastig zijn, maar als je je bewust wordt van de energetische werking van de maan kun je daar juist ook de vruchten van plukken. Vooral de volle maan kan ons erg beïnvloeden in denken en doen. Dat zou komen doordat onze chakra’s meer geopend zijn tijdens volle maan, waardoor energieën sterker binnen komen

De toegenomen energie tijdens volle maan kent natuurlijk ook vele voordelen. En als we ons bewust zijn van de invloed van de maan kunnen we daar juist heel erg van genieten. In tijden van volle maan kun je je extra sterk en krachtig voelen, kun je helder nadenken en voel je een sterke drang om nieuwe dingen te creëren of juist los te laten.

Wil jij weten wat de energie van deze volle maan voor jou kan doen? We vertellen je er graag meer over op maandag 20 september!

Maandag 20 september
20:30 – 21:30uur
Prijs: €10
Locatie: Herengracht 18, Leiden

Klik hier om een plek te reserveren.