/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Wim Hof Fundamentals

Durf jij een uitdaging aan?

Geef je dan nu op voor een Wim Hof Fundamentals Workshop met yoga onder leiding van gecertificeerde Wim Hof instructrice. Leer meer over de drie pilaren van de Wim Hof Methode: de ademtechniek, koude training en commitment. Onderzoek hoe jij zuurstof en koude training kan benutten om jouw lichaam en geest te optimaliseren, en leer meer over de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing van de methode.

Of het je nu gaat over het verbeteren van je mentale of fysieke performance, het bestrijden van specifieke ziekteverschijnselen of omdat je nu eenmaal nieuwsgierig bent naar het nemen van een ijsbad – een WHM workshop biedt voor ieder wat wils.

Deze fundamentals workshop zal ingeleid worden met een introductie over de Wim Hof Methode, een uitgebreide yogasessie, uitleg van de ademtechniek, een ademsessie en een (optioneel) ijsbad. Tussen de bedrijven door is er genoeg ruimte voor reflectie en vragen.

zondag 15 maart
10.00 – 14.00 uur
Kosten: 85 euro

Klik hiervoor het boeken van je plek.

Aanvullende info:
Indien je nog geen ervaring hebt met koude training, raden we je aan eerst te oefenen met koude douches. Bij aanmelding zullen we je een schema toesturen, wat het behapbaar maakt. Just relax en durf jezelf uit te dagen!

*Deelname aan de workshop is op eigen risico en uitgesloten voor sommige mensen, bijvoorbeeld vrouwen die zwanger zijn of mensen met epileptische klachten. Neem even contact met ons op als je twijfelt of de workshop voor jou is.