/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706
coaching • trainingen • workshops • content shoots • kleine events

Ruimte huren in Leiden?

Welkom bij Studio OM, waar persoonlijke ontwikkeling, creaticiteit en professionaliteit samenkomen in het hart van Leiden! Gelegen aan de mooiste gracht van Leiden, biedt onze studio een uitnodigende en veelzijdige ruimte die prefect is voor trainers, coaches en freelancers.

Studio huren Leiden

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende locatie voor coachingsessies, trainingen, vergaderingen of zelf een intiem event wilt organiseren, Studio OM staat voor je klaar. Onze ruimte ruimte van ongeveer 70m2 kan flexibel worden ingericht en aangepast aan jouw behoeften. Van een serene omgeving voor yogalessen (of workshops) tot een dynamische setting voor het creëren van content, onze studio past zich moeiteloos aan.

Wat kun je verwachten als je bij Studio OM huurt? We bieden niet alleen een sfeervolle ambiance, maar ook handige faciliteiten om je ervaring compleet te maken:

Faciliteiten 

☑ Wifi + geluidssysteem
☑ Koffie en thee
☑ Kleine keuken met koelkast voor het bewaren van drankjes/snacks
☑ Comfortabele stoelen en bank voor coachingsessies
☑ Grote tafel met stoelen voor trainingen of brainstormsessies
☑ Yogamatten en meditatiekussen
☑ Sanitaire voorzieningen

Optioneel (bij te huren tegen meerprijs )
☑ Beamer
☑ Lunch
☑ Lightboxen
☑ wireless microphones
☑ geluidsinstallatie

Flexibele huuropties – studioruimte Leiden

Of je nu de studio voor een dagdeel (4 uur) of een hele dag (8 uur) huurt, we bieden flexibele opties die aansluiten bij jouw planning. Wist je dat we speciaal voor coaches en yogadocenten die regelmatig gebruik willen maken van onze ruimte, een kortingstarief geldt? 

Wil je meer weten over onze beschikbaarheid of wil je de ruimte een keertje zien? Neem contact met ons op via hello@studioom.nl.

Hoe werkt het boeken van onze studioruimte?

Heb je al een datum in gedachten voor je workshop, coachingsessie of evenement? Dan raden we je aan om de nu alvast te reserveren. Op die manier ben je verzekerd van beschikbaarheid op de door jouw gewenste datum. Reserveer eenvoudig een datum en tijd hieronder. Maak je geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Zodra we je boeking ontvangen, nemen we altijd contact met je op per mail. Je kunt tot uiterlijk 14 dagen voor de geplande datum kosteloos annuleren. 

€ 99 4 hours I studio
  • Ben je trainer of zzp'er en op zoek naar een fijne ruimte voor een meeting of training? Onze sfeervolle ruimte is hiervoor zeer geschikt.
book here
€ 159 Full day I studio
  • Een training, een dagje vergaderen of een product presentatie voor een klein gezelschap? Huur Studio OM dan een hele dag (8 uur).
book here
€ 35 2 hours I coaching or yoga
  • Ben je coach of yogadocent en wil je regelmatig gebruik maken van onze studio? Dat kan! Informeer naar onze strippenkaart.
book here

Annuleringsvoorwaarden

 

·      Na het tot stand komen van de boeking kan huurder de boeking uitsluitend per e-mail wijzigen of annuleren.

·      Bij annuleringen tot een maand voor de datum van de boeking brengen we € 35,- administratiekosten in rekening.

·      Bij annuleringen tot 7 dagen voor de datum van de boeking wordt 50% van de studioruimte in rekening gebracht.

·      Annuleringen korter dan 7 dagen voor aanvang van de boeking wordt 100% studioruimte in rekening gebracht. Uiteraard is het mogelijk om als er sprake is van overmacht (ziekte van bijvoorbeeld trainer) om in overleg met de eigenaar de boeking te verplaatsen.

 

 

Alle overige voorwaarden die van toepassing zijn vind je hier:

Algemene voorwaarden