/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Workshop: Leven naar je waarden

Je vindt creativiteit heel belangrijk maar het komt er op de één of andere manier niet van….. Voor jou is vrijheid belangrijk maar je voelt je klemzitten in je vaste baan….. Je wilt meer aan bijvoorbeeld liefdadigheid doen, aan spiritualiteit of aan persoonlijke ontwikkeling – maar je zet die ene, eerste stap maar niet….

Als je meer gaat leven naar je waarden, naar wat jij écht belangrijk vindt in je leven, dan levert dat je meer geluk en tevredenheid op, blijkt uit onderzoek. Het is een onzekere tijd voor velen; des te belangrijker dat jij goed je eigen kompas kent en dat durft te volgen. Kom daarom naar de workshop Leven naar je waarden en ga hiermee aan de slag!

We werken met inzichten uit de Positieve psychologie en uit de ACT (acceptance and commitment therapy). Je zult tijdens deze workshop in kaart brengen wat in jóuw leven belangrijke waarden zijn; vervolgens ga je deze als het ware ‘trechteren ’tot je bij je kernwaarden uitkomt. Dan onderzoek je waarom het er tot nu toe niet of onvoldoende van komt om deze waarde(n) ook echt te volgen als jouw, eigen kompas. Geen tijd? Geen moed? Zelfkritiek? Netflix of andere afleidingen? Vervolgens buig je je over de vraag wat ervoor nódig is om meer volgens die waarde(n) te gaan leven.

Je krijgt psycho-educatie, schrijfopdrachten, begeleide meditaties, en er zijn uitwisselingen in tweetallen en in de groep. Er is plek voor maximaal tien deelnemers. Begeleiding: Eveline Brandt. Eind 2019 en voorjaar 2020 was deze workshop in het Centrum voor mindfulness Leiden een groot succes. Er is gelachen, gemediteerd, uitgewisseld en geleerd. Deelnemers gingen naar huis met nieuwe inzichten en nieuwe moed!

Meld je snel aan voor deze inspirerende workshop op 11 oktober 2020.
Tijden: 13:30 – 17:30. Halverwege theepauze met lekkers en fruit.
Kosten: € 49,- Inclusief voorbereidende opdracht en syllabus voor thuis.
Locatie: Centrum voor Mindfulness Leiden, Gerrit Doustraat 4.
Aanmelden: deyogastudio@gmail.com
WEES WELKOM!