/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Yoga in actie voor Oekraïne

De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Zij leven in angst en onzekerheid maar wij kunnen helpen. Met voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater.   Om die reden hebben wij van Studio OM besloten om met ‘Yoga in actie voor Oekraïne’ geld in te zamelen.

Hoe gaan we dit doen? Voor alle yogaliefhebbers die van maandag 7 maart tot en met zondag 13 maart bij ons een proefles (15 euro) kopen, daarvan zullen wij de opbrengst doneren aan giro 555.

Help je mee? Koop een proefles en kom je yogamat lekker bij ons uitrollen, dan zorgen wij  ervoor dat jij je batterij weer even kunt opladen en steun je ondertussen ook nog even mensen in nood. Check hieronder even de voorwaarden.

Hoe werkt het? Ga naar de website van www.studioom.nl. Koop daar in de shop een proefles voor giro 555. Na betaling ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging en meer informatie over het reserveren van een plek.

Liever een losse donatie doen, zonder yogales? Klik hier om te doneren via onze teampagina.

Let op! Actie geldt voor alle proeflessen voor giro 555 die via onze webshop worden gekocht tussen maandag 7 maart tot maandag 14 maart 2022. Een les kun je inplannen van 7 maart tot 31 maart.