/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Volle maanmeditatie I 15 juni 2022

Tijdens de volle maan is de maancyclus op zijn hoogtepunt en is de energie hoog. Op dit moment is jouw intuïtie ook het sterkte en daarmee is het een uitstekend moment om te mediteren. Tijdens de meditatie tunen we in op ons onbewuste.

De volle maan staat dinsdag 14 juni 2022 om 13:52 uur in Boogschutter. Maan in Boogschutter zorgt voor nieuwsgierigheid en behoefte aan avontuur. Het zorgt voor een open mind en gezien Boogschutter een vuurteken is, kan er van alles aangewakkerd worden.

Tijdens de meditatie zullen we niet alleen op bezoek gaan in ons onbewuste, maar gebruiken we ook de maanenergie om ons energetisch lichaam (aura) te reinigen. In je aura dragen we vele emoties van onszelf maar soms ook van anderen. We zijn gewend om ons fysieke lijf schoon te maken, maar ook voor ons energetisch lichaam willen we verzorgen.

Tijdens deze meditatie laten we gevoelens los die we niet met ons mee willen dragen om goed tot onszelf te kunnen komen en er ruimte ontstaat voor de dingen die jij wilt komende maan(d). Geef jij jezelf de ruimte de komende maand? Kom dan woensdag 15 juni samen met ons mediteren.

Woensdag 15 juni 20:15 – 21:15
Studio OM, Herengracht 18 in Leiden
Prijs € 11,50.
Klik hier om je ticket te bestellen.