/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Ademavonden

De manier waarop je ademt heeft alles te maken met de balans die je in je leven voelt en ervaart. Een krachtige ademsessie is helend en kan je bevrijden van stress en spanning, emotionele blokkades en onbewuste patronen. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie.

Door diepe ontspanning geef je je lichaam de ruimte om spanningen los te laten die diep in het brein liggen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Wil jij jezelf een prachtige ervaring geven en je lichaam de kans geven om in korte tijd op een prachtige manier te ontspannen en te helen? Dan is deze avond een prachtige manier om dat te doen.

Elke maand organiseren we bij Studio OM een ademavond. Je bent van harte welkom om mee te doen. Kijk hieronder voor de eerste volgende datums:

donderdag 16 november

donderdag 14 december

Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Prijs: 55 euro

De ademsessies worden gegeven door adem coach: Anne-Maartje.

Meedoen? Klik hier om je aan te melden.