/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Familieopstelling

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons onderbewuste.

Een familieopstelling is een dynamisch soort ‘tableau vivant’ waarin de leden van een familiesysteem worden gerepresenteerd door personen die zich daarvoor beschikbaar stellen. De opgestelde personen zijn dus niet de echte familieleden en het is ook niet nodig dat deze aanwezig zijn.

Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd of omgedraaid, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk en ingang op de kwestie.

Uniek aan onze manier van werken is dat wij werken met de geur van essentiële oliën. Ons reukvermogen is een van onze oudste en krachtigste zintuigen. Het staat in nauwe verbinding met onze emoties en herinneringen. Om de helende beweging van de opstelling te bekrachtigen maken we gebruik van deze oerkracht.  Tevens krijg je een olie mee naar huis om later nog heerlijk van te genieten.

Stel je vraag, kom kijken of stel je beschikbaar als representant tijdens de opstelling en wees bereid om je te verwonderen.
Deze sessie wordt gegevens door Kim Cober en Anne-Maartje.

We zien je graag!

 

Datum: 9 september
Tijd:   11:00 uur – 14:30 uur
Prijs:   € 55,-

Aanmelden kan via deze link Familieopstelling (bijannemaartje.nl)

Na afloop is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan over familieopstellingen en beantwoorden we ook vragen over het gebruik van essentiële oliën.