/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Breathwork Groepssessie: Emotie Release

Ademen…

Het is het eerste dat je doet wanneer je ter wereld komt en het laatste dat je doet wanneer je de aarde verlaat. Het is jouw levensenergie. Het gaat op de automatische pilot en je neemt het waarschijnlijk als vanzelfsprekend. Te weinig staan we stil bij de kracht van onze ademhaling.

Ademen houd je letterlijk in leven en bepaalt jouw gemoedstoestand. Sta maar eens stil bij je ademhaling wanneer je in paniek raakt, wanneer je gehaast bent, wanneer je verdrietig bent of wanneer je schrikt. Wat doet het?

Juist, het gaat versnelt, soms ongecontroleerd, hoog in de borst of het stopt een aantal seconde geheel omdat je van angst je adem inhoudt. Je onderdrukt je gevoelens door je ademhaling te stoppen. Waardoor er spanning en stress in het lichaam ontstaat dat er maar moeilijk uit gaat. Dat gehaaste, opgefokte, angstige gevoel, pijnklachten, spanningsklachten en een burn-out, het is tegenwoordig aan de orde van de dag.

Als je met jouw ademhaling gevoelens kunt onderdrukken, betekent dat ook dat je met jouw ademhaling de gevoelens kan laten doorstromen. Dat is precies wat Breathwork doet.

Tijdens een breathwork sessie ga je doormiddel van verbonden- en chaotisch ademen onderdrukte gevoelens en emoties laten doorstromen, waardoor de spanning en stress in je lichaam ruimte krijgen jouw lichaam te verlaten. Na een sessie kan je verlichting, rust en kalmte kunnen ervaren. Er is letterlijk ruimte in jouw lichaam ontstaan dat eerder verstopt zat.

Wat een kracht he, die ademhaling!

Wil jij kennismaken met Breathwork en ervaren wat het voor jou kan doen?

Meld je dan nu aan voor de Breathwork Groepssessie op  zondag 27 november.
Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

Wat kun je verwachten?
De middag bestaat uit een kennismakingsronde waarbij je de gelegenheid krijgt te delen wat jou brengt naar de breathwork sessie. Vervolgens zal er uitleg zijn over wat Breathwork is, welke sensaties je kunt ervaren, en hoe de ademsessie in zijn werk gaat. Daarbij oefenen we alvast de manier van ademen zodat je weet wat je in de ademsessie moet doen.

Het ademwerk zelf duurt ruim 60 minuten waarna we afsluiten met een sharingsronde waarbij je onder het genot van thee, chocolade en fruit de gelegenheid krijgt te delen wat jouw ervaring is geweest.

De ademsessie wordt verzorgd door Shirley van As van Inner Compassion Comunity.

Zondag 27 november
14:00 – 17:00 uur
Locatie: Studio OM (Herengracht 18)
Investering in jezelf: € 65,00 (inclusief koffie/thee/fruit/gezonde snacks).

Klik hier om een ticket te bestellen. In de shop even naar beneden scrollen, daar vind je de breathwork sessie.