/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

workshop I bewust ontspannen

Herken jij dit? Van de week deed je nog een heerlijke yogales en voelde jij je ontspannen en opgeladen, maar de volgende dag is alle rust en energie alweer snel verdwenen. Verplichtingen, afspraken, files, klussen en volle agenda’s zorgen ervoor dat je het gevoel hebt om constant achter de zaken aan te rennen. Je voelt je gespannen en hebt het gevoel om altijd aan te moeten staan, maar ondertussen raak je uitgeput en plof je ’s avonds vermoeid op de bank. Je kijkt al snel reikhalzend uit naar de volgende yogales waarin je eindelijk weer een uurtje kan ontspannen.

Hoe mooi zou het zijn als je de rust en energie van je yogales mee kan nemen naar de rest van je dag? Als je je inschrijft voor deze workshop, krijg je handvatten hoe je dat kan doen. De workshop geeft ruimte om te verkennen hoe je bewust kan ontspannen.

Tijdens deze workshop leer je over de werking van spanning en ontspanning op hoofd en lichaam en hoe je hier zelf invloed op kan uitoefenen. Met praktische oefeningen zal je ervaren hoe het voelt om beter in contact te staan met jezelf. Je ontvangt tips om meer bewustzijnsmomenten in je week te creëren en zo ook in de wereld buiten de yogamat bewuster te kunnen ontspannen.

Trek bij voorkeur prettig zittende kleding aan die niet knelt en waarin je voldoende ruimte ervaart om te kunnen ademen en bewegen.

zondag 27 maart
14:00 – 16:30 uur
Docent: Yvonne Achterkamp
Prijs € 35
Locatie: Studio OM, Herengracht 18, Leiden

Aanmelden kan via onze shop. Op de pagina even naar beneden scrollen naar workshops.