/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

workshop I introductie ayurveda

Wil je meer weten over ayurveda of is de Indiase geneeswijze helemaal nieuw voor jou? Zondag 27 juni gaat Eline (ayurvedisch therapeut) je precies uitleggen wat ayurveda is en krijg je tips mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.

Wat is ayurveda?
Ayurveda is een zusje van de yogafilosofie en betekent letterlijk ‘wetenschap (veda) van het leven (ayur)’. Het is een holistische geneeswijze wat focust op het voorkomen van ziekten en leven volgens jouw ware natuur. Het leert ons hoe we door middel van lifestyle en voeding onbalans kunnen voorkomen en herstellen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de 2 uur durende workshop duiken we in de dosha theorie (vata, pitta, kapha) en kom je erachter wat het ayurvedische principe ‘like increases like’ betekent. Waarom de ayurveda een goed werkend spijsverteringsvuur zo belangrijk vind en uiteraard krijg je tips om ervoor te zorgen dat jouw spijsverteringvuurtje goed werkt.

We starten en eindigen met een ademhalingsoefening en er is tijdens de workshop genoeg ruimte voor vragen en inbreng. Dus heb je een klacht waar je mee rondloopt of ben je benieuwd naar een ayurvedische ochtendroutine? Schroom niet om het te vragen!

Hope to see you there, wij zorgen voor wat lekkers en ayurvedische Komijn, Koriander, Venkel thee. Vooraf aan de workshop ontvang je een uitgebreide hand-out.

zondag 27 juni
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: Studio OM, Herengracht 1, Leiden
prijs: €29,95. (tickets kun je online via onze shop kopen).