/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Yoga Nidra XL I donderdag 25 augustus

Yoga nidra: 1 sessie heeft het effect van 4 uur slaap.
Doe je mee donderdag 25 augustus om 20:30u?
Deze les zal bestaan uit 3 onderdelen
* Een korte uitleg. Wat is yoga Nidra en wat kan het voor je doen.
* Wat rustige zachte yoga oefeningen om helemaal te landen en uit je hoofd en in je lichaam te komen
* De yoga nidra sessie
Yoga Nidra is een ontspannende yoga oefening die je geheel liggend uitvoert. En waarbij het de bedoeling is dat je zo weinig mogelijk beweging maakt.
Met yoga nidra maken we een reis door het lichaam. En maken we contact met het onderbewustzijn. In yoga Nidra bevind je je in een staat van wakker zijn en slaap geef je je lichaam en mind helemaal de ruimte om te ontspannen. In deze staat rust je het meest uit en kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Ook neemt je onderbewustzijn in deze staat heel veel op. Een half uurtje yoga nidra staat dan ook gelijk aan 3 of 4 uur slaap en is ontzettend helend voor lichaam en geest. Yoga nidra kan voor heel veel verschillende klachten helend zijn en kan je helpen om oude niet dienende overtuigingen los te laten. Dit omdat er tijdens de les gebruik gemaakt word van positieve affirmaties en symbolen en positieve visualisaties
In het begin en aan het einde van de les word je gevraagd om in gedachte 3 x een positieve affirmatie te herhalen, dit is als een zaadje dat word gepland in je onderbewustzijn en doorwerkt in je dagelijkse leven.
Kortom ben je toe aan ontspanning en kun jij wel wat extra rust gebruiken doe dan mee met de yoga nidra  Xl op donderdag 25 augustus om 20:30u.
Geen lid van onze studio maar wil je wel meedoen? Klik hier om je ticket (15 euro) te boeken.