/* Google Analytics Tracking ID */ 162927706

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ga je door een transformatie, fysiek en op emotioneel niveau. Maak tijd om hierbij stil te staan. Connect met andere moeders, je kindje(s) en werk door middel van yoga aan kracht en vertrouwen in je lichaam. Elke dinsdagavond (18.45 – 20.00) geeft Eline een zwangerschapsyoga bij De Yogastudio.

Tijdens de lessen werken we aan kracht en ontspanning van het lichaam, wat bijdraagt aan een gezonde rug en bekken en vertrouwen in jezelf en in je lijf. De yogahoudingen die we tijdens de les uitoefenen kun je gedurende de hele zwangerschap ook thuis toepassen en bereiden je voor op de bevalling. Daarnaast doen we elke les ademhalings- en ontspanningsoefeningen en krijg je Ayurvedische tips & tricks mee (Eline is namelijk ook Ayurvedisch coach) om op natuurlijke wijze om te gaan met zwangerschapskwaaltjes. Verder besteden we aandacht aan het connectie maken met je kindje(s) en krijg je praktische tips mee die je voorbereiden op de bevalling.

Eline is moeder van drie en weet als geen ander hoe fijn het is om tijdens je zwangerschap wekelijks een moment voor jezelf te hebben, om te ontspannen en connectie te maken met je lijf en je kindje.

Voor wie?
Vanaf 20 weken kun je meedoen met de zwangerschapscursus. De cursus wordt gegeven in 10 lessen plus een mama & baby bijeenkomst, ben je al verder in je zwangerschap maar wil je toch meedoen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie
De cursus bestaat uit 10 lessen op dinsdagavond van 18.45 tot 20.00.
start cursus: dinsdag 7 september
Proefles: dinsdag 30 augustus om 19:00u (60 min) – € 10

Terugkomdag nog nader te bepalen

Locatie: Studio OM Herengracht 18, Leiden
Prijs: € 150,-

Wat mee te brengen:
Heb je een matje, kussen of bolster? Neem deze dan mee, zodat we de lessen coronaproof kunnen houden. Heb je deze niet in je bezit, neem contact met ons op dan zoeken we naar een passende oplossing.

Doe je mee met de zwangerschapscursus dan kun je je ook aanmelden voor een partnerles. De kosten voor 2 personen bedragen: €59,- Volg je de zwangerschapscursus niet, maar wil je wel meedoen met de partnerles? Dit kan, kosten voor de partnerles bedraagt dan: €69,-, voor 2 personen.

Informatie partnerles
Naast de zwangerschapsyoga lessen zal Eline ook een partnerles aanbieden. Deze les duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt hiervoor je partner meenemen maar ook een vriendin of ander dierbaar persoon die bij de bevalling aanwezig zal zijn.

Tijdens de partnerles behandelen we het volgende:
– We doen een yogales om met elkaar te verbinden
– Talk over de zwangerschap en fases van bevalling
– Hoe kun je als partner ondersteuning bieden tijdens de zwangerschap en bevalling

De partnerles zal op een nader te bepalen datum wordt gehouden.

Kennismaken?
Wil je vast kennismaken met Eline en kijken of de yoga wat voor je is? Vrijdag 22 januari en zondag 7 februari geven we een 2 proefsessies. Prijs voor een proefles is € 10,-. Aanmelden kan via deyogastudio@gmail.com.